Kategori: En hjälpande hand

2011-07-31 @ 18:24:54 / En hjälpande hand

Kategorin en hjäpande han är skapade för att kunna hjälpa folk lite på traven. Om jag ändå skulle skaffa en blogg så kunde det innehålla något bra. Så en hjälpande hand är bara en liten knuff om det är någon som kanske har det lite svårt så kan den ta hjälp i kategorin. Jag läser psykologi så tycker att man kan dela med sig av det man lär sig så att andra mår bra. Jag kanske inte kommer få en stor blogg vilket jag inte vill, men om det lyckas hjälpa en person så är jag nöjd. Bara man känner att bloggen/jag gör något bra och nytta.

Kom ihåg, en negativ tanke, tänk på  två positiva tankar. Ex: Jag är sjuk. En negativ fan vad trist. Två possitiva folk tar hand om mig och jag får vad jag vill. Man mår så mycket bättre om man ser två possitva saker ifrån en negativ


min tatuering

2011-07-31 @ 15:46:00 / Allmänt
Jag har en tatuering på högra handleden, det är det kinesiska tecknet för hopp. Jag tycker att man alltid ska bära med sig hoppet för att hoppet är den viktigaste styrkan man har. Om man inte har med sig hoppet är man ganska körd tycker jag. Jag gjorde inte tatueringen på ett bra ställe, som ni ser så har bläcket smetat ut. Det sr mkt värre ut på bildenJag vill göra två till. En på revbenet som kommer ta 3.5 timme att göra. Sen vid skuderbladet så ska det vara en text. Vet inte riktigt vad det ska stå men i augusti ska jag göra min andra tatuering. Har ni några tatueringar?


Britney Spears 16 oktober

2011-07-31 @ 11:42:42 / Allmänt

Den som gissade rätt var Karin.  Britney kommer till sthlm och jag ska stå först i kön och jag ska stå längst fram. hon är min förebid, den tjejen alltså. Hon är otroligt stark och det är det jag älskar med henne. kommer ihåg när man stod i sitt rum och dansade till låtarna och man var så glad över att man kunde hela dansen til oops I did it again. När man gick i fyran-femman så skulle man uppträda och man körde alltid en Britney låt. Ingen annan Härliga minnen. 16 oktober, jag kommer vara helt förstörd. Har ni nån känd person som betyder mkt för er?

Måste nog vara en av hennes hetaste musikvideon. Kläderna, dansen.. A L L T!


keep me safe while I sleep

2011-07-31 @ 09:54:47 / Allmänt
Min katt alltså, ibland vill jag bara aaah på honom. Jag sov ensam hemma inatt, hade lagt mig i min säng och då börjar Chilli prata han kan säga ungar och nej och en massa. Så gick han runt i vardagsrummet och skrek uuuungaar. Jag går ut, han hoppa upp i soffan ligger där och myser med honom. Går in i mitt rum, Chilli börjar igen. Det här händer några gånger. Till slut tar jag kudden och lägger mig i soffan tillsammans med honom. Satan vad obekvämt jag låg, kunde inte sova så jag bar in honom i min säng och då somnade vi båda. Han låg rak lång och jag fick en pytteliiiten plats. Chilli är ju så social och sällskapsjuk. Han älskar att ligga i knät och sova


Jag blir så jävla förbanad

2011-07-30 @ 16:47:53 / Mina åsikter

Jag älskar hockey, man kan inte förklara hur mycket hockey betyder för mig. Det betyder jättemycket. 22 dec så var det  ett skandalderby mellan Djurgården och AIK. Det var helt stört och man blev så ledsen över att se húr AIK supportna började slå sina egna, sen hur bengaler kastades runt och allt. NU under Malmö-djurgårdens fotbolls match uppstod det skandaler. 6 smällar, om det var bengaler eller smällare vet man inte. När de hade avbrytit matchen så blev det sagsmål på läktaren. Domaren bestämde sig för att inte återupppta matchen. De spelade bara i 11 minuter

Jag blir så less att det finns folk som inte kan njuta av en sport. Självklart ska man stå och skrika mot varandra, stå och sjunga ramsor mm. Förstöra en bra stämning pga våld, bengaler mm det går för långt speciellt när de tog sig in där barnfamiljer satt, man såg hur rädda barnen var. Man skakunna gå på en match utan att sånt här händer. Jag kommer ihåg hur jävla ledsen jag var efter den 22 dec. Jag vågade knappt gå på nästa derbyt som var på min 20 års dag men jag blev övertalad och det är jag otroligt glad över. För det enda jag pratade om att det skulle vara derby på min 20 års dag och jag skulle gå. 

 >


den som gissar rätt, får en länk

2011-07-30 @ 13:04:59 / Allmänt
fan vad skönt, jag somnade. Okej, nu är jag så trött på alla som frågar om länkbyte. Det är bara besökare för dagen som inte kommer att stanna. Därför kör jag en liiiiten tävling. Så slipper jag alla frågor om länkbyte. Jag tar bort de kommentarerna och svarar inte. Återgå till tävlingen. Vad händer den 16 okotber 2011? Den som svarar rätt får en länk här på bloggen. Det kommer vara den första och sista länken okej?


Life is a game, you can not loose

2011-07-30 @ 12:18:31 / En hjälpande hand
Jag ser livet som ett spel, man stöter på hinder och motgångar i sitt liv, men man kommer ur det för eller senare. Bara man tar det steg för steg. Taett SuperMario spel, det går ut på att rädda prinsessan men på vägen så kommer det upp förhinder. Hinder man måste klara för at ta sig vidare till nästa bana. Ett bra exempel i verkliga livet är sorg.
Bana 1 - Chocken
Bana 2 - Reaktionen
Bana 3 - Bearbeta
Bana 4 - Nyorentering.
klar med  det då går man vidare tilll nästa steg. Det kan vara vad som helst. Du kan inte förlora, jo om du tar livet av dig förlorar du. För då har du inte fullföljt spelet. Du vinner när du dör.

godmorgo

2011-07-30 @ 10:21:34 / Allmänt
Godmorgon bloggen

Drog hem till Elin igår där vi åt mat och drack lite vin och snackade lite. Senare drog vi till Nype, där blev vi inte kvar länge pga idiotbitch vakt så vi drog oss hem. På vägen hem så står vi och pratar med några ordningsvakter som var hur trevliga som helst. Blir ett tråkigt inlägg har lite huvudvärk så jag orkar inte använda min hjärna idag. Ska hoppa in i duschen och bara låta det var. Hade en grym kväll med Elin, hon är en underbar person.


I gonna kick his ass

2011-07-29 @ 15:46:04 / Allmänt

Jag älskar barn, jag verkligen älskar barn. När man är på hockeymatcherna och så är det periodpaus så kommer det små knattar som spelar hockey på isen. Hela jag smälter och ögonen bara glittrar på mig. De är så söta när de åker runt med sin klubba och ska göra mål. Mitt hjärta ler när jag ser barn. Det här klippet är också så jävla sött.


Boys boys boys

2011-07-29 @ 13:14:12 / Tankar
När jag låg i duschen så kom jag på en sak. Killar har det så mkt bättre än tjejer. Ja ni fattar vad jag menar. Jag lovar att en kill skulle aldrig klara av att vara tjej för en dag, under den dagen ska tjejen ha världens jävla mensvärk och riktig pms. fan vad kul det vore om man kunde byta kön om jag vore kill skulle jag busa lite, kissa och få en pungspark! 


Britney spears - Criminal

2011-07-29 @ 11:46:04 / AllmäntHade världens problem att svara på kommentarer. Så fixar det nu.Mår galet illa så ska nog bara ta det lugnt


hade fullt upp igår

2011-07-29 @ 09:18:12 / Allmänt

hann inte alls blogga igår, hade en heldag med mamma. Jag och mamma har verklligen ingen bra kontakt så det var jättekonstigt att vara med henne utan att bråka. Vi hade faktiskt ganska trevligt. Först var vi i kissta, åt lunch va otrogen mot Hannah när det gällde huset kyckling och skulle kolla på klänning. Det fanns ingen så vi åkte in till stan. Orkade inte gå i butiker där så vi satte oss och tog en öl. När jag kom hem hde jag ca 1 timme på mig att fixa mig för sen skulle jag ut. Lyckas bråka med min syster så den timme blev en halvtimme, på en halvtimme skulle jag duscha sminka om mig och leta kläder. Otroligt nog hann jag allt på en halvtimme. Måste vara världsrekord!


Forgive and forget? Never

2011-07-28 @ 11:27:43 / Allmänt


Jag är en person som förlåter ganska lätt och ofta. Det är inte bra, jag har blivit sviken så många gånger av en och samma person som jag har förlåtit och sagt vi glömmer att det här har hänt mm. Bara för att slippa lägga energi på det och jag tycker om det är en småsak så ska man inte hålla på och bråka om det. Så den här personen har tyckt att det är okej att behandla mig hur som helst för att hon vet att jag förlåter lika snabbt varje gång. Det värsta av allt är att det här ska föreställa en av mina bästa vänner. Jag har fått nog nu, hon gör om det varje gång och jag har slutat bry mig. Varför ska jag lägga ner energi på en vän som behandlar mig som skit? Jag har blivit sviken och sårade av så många som jag trodde var mina vänner, bara för att jag har öppnat mig och ställt upp. Nu är jag väldigt förskitig i vad jag säger, hur mycket jag öppnar mig och för vem jag öppnar mig. Jag har gjort det misstaget för många gånger. Jag tänker inte göra det igen, inte med den här personen. Hon vet vem hon är för jag har redan pratat med henne om allt. Det är lätt att ta fel på sina vänner och det är lätt att bli utnyttjad för sin vänskap. Jag v tvungen att få ut allt. Det är inget buhu det är synd om mig inlägg. Ville bara få ut allt


Chilli

2011-07-28 @ 09:29:55 / AllmäntJag tror att min katt är till för att terra mig. Jag älskar Chilli (namnet på katten) så otroligt mycket men ibland ogillar man den katten.Om jag äter kyckling eller fisk måste han det som ligger på  min tallrik. Jag skär en liten bit till honom så får han äta det, Chilli ska se att det kommer ifrån min tallrik. Han äter bara ifrån mig. Häromdan så skulle jag äta kyckling till lunch. Chilli ligger och sover och tänkte pass på. Nepp, tror ni inte att en katt har vaknat och sitter framför mig, jag ger honom småbitar när han har ätit klart kollar han på mig och sätter tassen rakt på kyckling. Det konstiga är att han tar ens inte bort blicken när han gör det.

Kommer adrig glömma när han snodde min kycklingfile har aldrig sett en sån lyckigare katt. Jag stod och smsade, Chilli hoppar upp på diskbänken och sen het plötsligt var den borta. Jävla katt. Fast jag älskar honom så mycket. Chilli är min lilla knubbis

Ingen lust

2011-07-27 @ 16:34:29 / AllmäntJag har verkligen ingen lust att sitta  vid bloggen idag. Kommer tillbaka imorgon, nu ska jag lägga mig och kolla på hockeyderbyt ifrån min födelsedag sen ska jag till en kompis. Vi hörs imorgon svarar och publicerar kommentarer då


YOU SICK BASTARD

2011-07-27 @ 12:19:55 / AllmäntJag hatar att ha rätt när jag egentligen inte ska ha rätt. Alla kunde väl lista ut att Anders Behring Brevik är helt jävla störd i huvudet för att en fullt frisk människa skulle aldrig göra såhär. Om man inte kom ifråb Al-Qaida men där har de en helt annan syn på världen. Iaf, det har kommit ut att han är störd. Han ska ha psykopatiska drag, Nacrissism, borderline och tvångsmässiga drag. Jag har suttit och läst han manifest, inte hela men en bra bit på det och när man läser manifestet så ser man att det är något som inte är riktigt friskt hos honom.

Det som gör mig förbannad är att om pyskologerna sätter dem här diagnoserna ¨på honom så kommer det att sluta med att det kommer att komma fram att han inte är tillräckligt frisk för att sitta i fängelse, då kommer han få vård och sedan är han ute. OM han nu inte blir satt påett mentalhem, men det är inte samma sak som fängelse. Visserligen så är det speklationer kring 21 års fängelse eller förvaring på obestämd tid. Jag kan inte släppa det här om Norge, det är en stor tragedi och jag tycker att det är galet fel att en enda människa har så många döda på sitt samvete. Al-Qaida är åtminstone en grupp som plnerar tillsammans. Han var troligtvis helt jävla ensam

Tre tjejer och tre apor vid namn Anders Göran och Ove

2011-07-27 @ 09:50:11 / Allmänt
Godmorgon bloggen


Jag och Elin var hemma hos Cicci igår, vilken härlig kväll det var. Jag verkligen älskar att sitta på Ciccis balkong och bara snacka om allt, dricka tre apor (Anders, Göran och Ove) och maten fy i helvete vad god den var. Världens sötaste hund Betty var där också, så jäva söt men hon låter som en liten gris. Det var som sagt en härlig kväll, fast jag har ett guldfisk minne så jag glömmer bort att min kamera ligger i väskan. Smart där. Lyckades också skämma ut mig på systemt. Tänker aldrig mer gå till Sumpans system!

De jävlarna snodde 400 av mig

2011-07-26 @ 16:45:18 / AllmäntFör ca en månad sen skulle jag ta ut pengar ifrån en automat i Kista Galleria, tog ut 400 men jag fick inga pengar. Tänkte att det kanske är något fel på automat och att pengarna skulle finnas på kvar på kontot. Ingen big deal. Tar ut pengar i Hallonbergen och får minneslapp då stor det att 400 har redan dragits. Jag får ju världens panik och blir livrädd. Jag kan ju inte gå till banken och klaga för på papper står det att jag hade tagit ut pengar. Jag skulle verkligen inte ha någon talan. Som tur är så är min mamma så pass snäll så jag fick 400 av henne. Det är läskigt när sånt händer. Fast om man skulle hitta luckan så kan man ju tjäna lite extra pengar ;)

ska hem till Cicci där det blir middag och vin en riktigt tjejkväll. Elin ska också dit :)

va bara tvungen Hannah sorry

2011-07-26 @ 14:42:16 / AllmäntBlev liite glad av det här smset ifrån Hannah, jag ser henne som en nära och bra vän.


My weakness is that I care too much

2011-07-26 @ 12:56:26 / AllmäntJag är en sån person som vill hjälpa folk, det spelar ingen roll vad det handlar om. Jag vill hjälpa och se till att alla runt omkring mig mår bra. Jag klarar inte av att se mina vänner må dåligt eller har något som tynger en. Jag bryr mig inte bara om mina vänner utan också om världssvält, barn som råkar illa ut och djur. Jag vill kunna påverka och göra en förändring i världen. man känner sig så otroligt maktlös när det kommer till saker man inte kan stoppa eller förhindra. Jag vill åka ner till kastastrof länder och jobba som volontär. Hjäpa ett u-land att bygga en skola så barnen kan få en utbildning, ge mat till de som svälter, hjälpa till att bygga upp hem åt dem som har förlorat sina hem i en naturkatastrof och det viktigaste av allt. Ta hand om dagens ungdomar och barn i Sverige, man får inte glömma de som bor i sitt eget land, de kanske inte har problem med mat,utbildning mm men det finns andra problem som är lika viktiga. Jag låter som värsta flower power människan men det är jag inte. Min svaghet är att jag bryr mig för mycket.


en sömnlös natt

2011-07-26 @ 09:44:42 / Allmänt

Hoppas ni har sovit bättre än vad jag har gjort. Jag kunde bara inte somna. Låg och tänkte på en massa saker, klump i magen och telefonsamtal som höll mig vaken. Jag var hur trött som helst och ville bara sova så kan jag inte säga jag är trött och vill sova. Jag sitter och pratar, jag älskar ju att prata. Det var ju bara i en halvtimme, ingen fara med det. Sen när jag skulle somna om igen, kunde jag inte sova. Kuddarna låg fel och det är jätteviktigt för mig att kuddarna ligger rätt. Ena sekunden var det varmt, andra kallt. Klumpen i magen blev större och det var en jobbig natt. För när jag väl somnade hade jag mardrömmar. Jag hatar att sova ensam, för att jag sover ganska oroligt och får oftast mardrömmar. När jag sover med någon som håller om mig sover jag som en stock. Inga mardrömmar, ingenting. Jag är galet trött och har bara ftt 1-2h sömn inatt. Jag sov lite men ändå är jag uppe tidigt. Morgon människa

Alla söta kommentarer jag får om hur fin min blogg är, komplimanger och vissa tycker att den är bra. Allt detta efter bara två dagar. Tack ni är så söta,  blir jätteglad!


I wanna play a game...

2011-07-25 @ 20:00:00 / AllmäntHde tänkt att testa det där med tidsinställt inlägg. Sitter hos Cicci och kollar antagligen på någon film eller nåt.

I'm not an addict.. and I'm proud

2011-07-25 @ 16:05:17 / Allmänt

Vad glad jag är, trodde jag skulle bli sådär beroende av bloggen, men inte alls. Jag  S K I T E R  fullständigt i den där aktiv listan. Som jag skrev den här bloggen ska inte vara någon blogg som blir beroende av aktiv listan och måste känna ett tvång att uppdratera för annars är man inte med på den. Yepp jag har färgat håret idag och jag verkigen älskar min nya hårfärg. Jag har saknat att vara brunett och verkligen älskar det.


Words is all I have to take your breath away

2011-07-25 @ 11:11:00 / Allmänt
Ett ord, en mening kan betyda så otroligt mycket. Jag älskar dig, jag hatar dig, vad fin du är, vad ful du är. Varje meningen har alltid en betydelse om man menar väl eller inte det är upp till var och en. Säer som min vän Elin sa i lördags "Hata är ett ett starkt ord, men i ordet htar finns det lite kärlek i, avsky är ett värre ord" Jag är en person som blir glad för väldigt lite. Om jag får en komplimang så kan det göra min dag. Tänkatt en meningen kan göra så pass mycket 

 

godmorgon

2011-07-25 @ 08:40:25 / Allmänt
Godmorgon

Äntligen harjag fri surf och fria sms,  har känt mig så begränsat den senaste veckan. 150 kr och skicka sms som kostar 1 kr st klarade jag det? Njae.. det villjag inte påstå att jag gjorde. jag vaknade 8.15 satte på mig kläder och gick ner för att köpa ett nytt kontantkort. Hurtiga jag, sen ska jag iväg och storhandla. Jag älskar verkligen att storhandla för då får man exakt det man vill ha. Fast hade nog velat legat kvar i sängen med katten


Svenska folket ger er allt stöd ni kan få

2011-07-24 @ 21:44:58 / Allmänt


The world always looks brighter from behind a smile

2011-07-24 @ 20:08:24 / En hjälpande hand

Okej, jag har inte världens finaste leende. Jag tycker att man ska le mot världen när den är som grymast mot en, då ler världen tillbaka. Ett leende kan göra ens dag eller så mycket lättare att hantera vardagen. Speciellt en vardag där allt bara går åt skogen, stanna upp, le. När du har fått fram leendet så kommer det att förvandla till ett skratt och då blir man på ett bättre humör. När ni ser nån på gatan som lite nere, ge den personen ert bredaste leende för att då kommer personen att le tillbaka. Ditt leende är det finaste accessoaren du har och det viktigaste.Britney Spears

2011-07-24 @ 18:13:38 / Allmänt


Anders Behring Breivik ditt äckliga monster

2011-07-24 @ 16:17:51 / Allmänt


.Anders Behring Breivik äckliga monster, jag hoppas du blir torterad i fängelse. Att ditt liv är mindre värd än ett råttas och att du får ett helvete i fängeleset. Tänker inte skriva mer för då kommer jag att bli förbanad och jävligt grov. Skänker en tanke till alla drabbade.

Blogging is my drug

2011-07-19 @ 22:18:25 / Allmänt

Nu är jag här igen. Jag kan inte hålla mig borta ifrån bloggandet, det har varit till och från i nästan 2-3 år. Jag älskar att blogga. Se det som rökare som har slutat röka men helt plötsligt får de ett återfall eller är det bättre att jämföra det med en alkoholist eller narkoman?. Exakt så är det med mig, jag får återfall när det gäller bloggen. Det känns som att det är en del av mig. Det låter hur stört som helst när jag säger det högt. Jag älskar att skriva trots min dyslexi, jag älskar att dela med mig om min vardag. Jag vet också hur glada mina vänner och läsare blir när jag startar upp en blogg, jag vet också hur ledsna och besvikna de blir när jag säger att jag ska sluta. Varför slutar jag hela tiden? Det är en fråga som jag inte kommer få svar på. För jag vet att hur jag än gör så kommer jag ta upp bloggandet igen. Det sitter liksom i blodet. Jag vill inte ha en stor blogg, been there done that. Det var roligt till i början men sen var det bara jobbigt. Jag vill ha en blogg för mina vänner och det viktigaste av allt. För mig. Det är mitt mål, ingen besatthet av aktiv listan. Bara ha den här bloggen för mig och mina vänner. Det är det jag vill

Önska mig lycka till
Super tack till Tove
som fixde min design